Stäng

Nytt på facebook

Elon MK5 REA 2019

Just nu har vi på Elon sommar-rea Läs gärna bladet och välkommen in i butiken!

Läs mer

Elon MK5 REA 2019

Ni har väl inte missat att vi nu säljer goda och svalkande glassar i värmen Välkomna in!

Läs mer

Hos oss hittar du marknadens bästa robotgräsklippare. Bland annat Automower 430X som blivit utsedd till bäst i test av Aftonbladet och bästa premiumval av PriceRunner. Välkommen in till butiken så visar vi dig årets testvinnare!

Läs mer

Här är våra öppettider för Midsommarhelgen

Läs mer

För skotträning av hund med mera har vi nu tagit hem tompatroner 50st kostar 55:- Licens på 12-kalibrig bössa krävs vid köp

Läs mer

På torsdag (nationaldagen) har vi stängt, annars är det öppet som vanligt i veckan! Välkommen!

Läs mer

Hos oss på Djurbergs kan du nu låna hem några av våra vapenpaket för året och provskjuta själv i lugn och ro. Välkommen in i butiken! Vapen kräver licens

Läs mer

Just nu har vi kampanj på Miami dörrhandtag som är ett stilrent och prisvärt dörrhandtag för innerdörrar. Handtaget är tillverkat av aluminium och passar för en dörrtjockleg på 38-42mm 99:- Välkommen in!

Läs mer

Nyhet: Spana in Habos nya hänglås med fingeravtryck- och bluetoothfunktion som öppnas via din mobiltelefon. Låset styrs via Habos APP för IOS och Android, i appen registreras användare, samt en aktivitetslogg som visar vem som använder låset och när. Låset har upp till 3 000 öppningar innan laddning och 6 månader standby läge, den laddas enkelt via en USB kabel. 479:- Välkommen in!

Läs mer

Här är våra öppettider för Kristi Himmelsfärd

Läs mer

Äntlingen är det dags för fiskesäsongen och vad passar då bättre än en tävling? Följ de enkla reglerna nedan och lycka till!

Läs mer

Husqvarnas nya fyrhjulsdrivna Automower® 435X AWD är en riktig tuffing som klarar svår terräng och branta sluttningar med en lutning på upp till 70 %. Den kan styras från vilken plats som helst med hjälp av appen Husqvarna Automower® Connect, dessutom är den kompatibel med Google Home och Alexa. Välkommen in till butiken så hjälper vi dig att planera inför årets grässäsong!

Läs mer

Foton från Djurbergs Järnhandel ABs inlägg

Passa på att köpa fasadfärg, just nu har vi 25% rabatt på utvalda produkter från både Jotun och Alcro. Välkommen in!

Läs mer

Foton från Djurbergs Järnhandel ABs inlägg

Här kommer våra öppettider för Valborg

Läs mer

Nu är det äntligen tid för att lägga trall och Svenskt Trä har nya monteringsråd för att resultatet ska bli det bästa tänkbara Vi har allt material du behöver, välkommen in!

Läs mer

Här är våra öppettider för påsken 2019, vi önskar er en trevlig påskvecka!

Läs mer

Öppettider i Påskveckan!

Läs mer

Nu finns de här snygga bössorna i butiken, välkommen in! Överst är en: Blaser R8 Success Mono 308 win Inkl: Blaser 1-7x28iC Blaser skenmontage Paketpris 69990 kr Nederst är en: Blaser R8 Success Individual Silece Frade 4 Vapnen kräver licens

Läs mer

På fredag får vi besök av S-Wood som ni kan snacka trä med medan ni njuter av en grillad krov Ta gärna en titt på deras hemsida https://swood.se/ Välkomna!

Läs mer

Nu har vi fyllt upp med gödning Välkomna in och påbörja våren

Läs mer

Nästa >>